Om os

Om os

Kennel Japanell er et lille stueopdræt af japanese chin beliggende i den nordlige del af Danmark. Ordet "kennel" siger ikke noget om, hvordan hundene lever. Det betyder egentlig bare "et sted, hvor der opdrættes racehunde":-)


Et kig tilbage:

Min første hund var en fransk bulldog, og racen har fulgt mig i mere end 25 år.


I 2008 kom den første japanese chin ind i familien, og jeg faldt fuldstændig for denne ret ukendte, søde og milde race. Livet ville simpelthen ikke være det samme uden den!


Mine hunde:

Mine hunde er elskede familiemedlemmer og bor selvfølgelig sammen med os i huset. Jeg bruger så meget som muligt af min tid sammen med dem. Hundeudstillinger er min hobby, og jeg rejser rundt til udstillinger i Europa og nyder samtidig at få en masse spændende oplevelser sammen med hundene.


De deltager jævnligt i ringtræning og går dagligt ture i skoven og ved stranden.


Mit mål:

Jeg ønsker at opdrætte sunde japanese chin, som er så tæt på racens standard som muligt, både hvad angår udseende og temperament, og som kan være til glæde for deres familier i mange år. 


DKK og FCI

Jeg er medlem af Dansk Kennel Klub (DKK) og dermed moderorganisationen FCI. Desuden er jeg medlem af Klubben for Små Selskabshunde (KSS).

Jeg har gennemført DKK's opdrætteruddannelse og hundeholderuddanelse.